Tuesday, 22 December 2015

After a year.




Assalamualaikum warahmatullah, yow gengg!
Long time no see. hahaha. Dah setahun aku langsung tak updated blog ni hewhew. Sedar tak sedar, I already finish my school years. Yeah, dah habis spm. Its began on 2nd of November and habis 30 November. Its hard for me to explain how the examination was, but im totally regret for not trying more harder. Yeah, dah tak boleh nak buat apa pun kan. Serahkan segalanya pada Allah.

Aku now tengah fikir nak sambung belajar apa nanti. Dulu aku minat medic but not anymore. Its too tough for a person like me. Lol. hahaha. Aku tak minat pape pun sekarang hm. Sedis. Can anyone suggest what course yang macam interesting? Kalau boleh aku taknak libatkan diri in any course yang melibatkan sains. hahaha T-T tbh, seronok belajar pure science because knowledge dia tu useful. Buat aku faham certain benda yang aku macam bengong-bengong. hehehe. But, i iz kenot afford it anymore. Masa spm dulu, aku macam regret why I choose pure science instead of others course. Lewls.

Aku duk rumah menternak lemak dengan jayanya, Kahkahkah. Aku start keja next year jelah kot sebab aku nak membuang masa je dekat rumah for now. Bukan selalu dapat cuti gini en even sometimes rasa macam lifeless gila eheeee. Aku saja je nak update blog ni sebab aku bosan. Okay. Jelas sangat yang aku lifeless. Hahahahahaha.

Okaylah, sampai sini jelah aku membebel. Kang menanah telinga kome dengar aku bebel pepanjang lagi. See you lagi nanti insyaAllah. Baaaaaiii ;D



No comments:

Post a Comment