Saturday, 27 December 2014

Merepek.

Assalamualaikum warahmatullah. Hollaaa :3




Dah lamaaaaaa gilos aku tak jenguk langsung blog ni. Aku busy. wakakaka. K, tu alasan je hahaha. Aku bukak ni pun sebenarnya nak edit blog, acah-acah untuk new year katako. Tapi aku takda idea nak edit macam mana -_-

Patut tak aku pakai blogskin? Hehehe. Aku bebetul takda idea and aku almost lupa semua cara nak edit blog. Rindu zaman dedulu, nak bertapa depan laptop then berblogging. Ceh tetiba nak teghobeck kahkahkah. Aku rasa makin lama aku taip mesti makin banyak aku merepek. Aduhaii.

Aku clear semua entry and wanna start a new life in blogging. Poyo tak? hahaha. Next year aku dah spm T^T Hm sobsobsob. Sedih baq hang. I'm totally not ready yet. Maaaaaaak :'( Merepek lagi. K

Btw sesiapa ada suggestion background lelawa share ah ;D Bosan ngadap background ni aje. Bahahaha. Dahlaa, malas nak teruskan merepek. InsyaAllah I'll update again soon.

Kbye gang!

No comments:

Post a Comment